Comfort en sereniteit

op alle verdiepingen

Ruime deur- en vensteropeningen die uitgeven op ruime terrassen die een weids uitzicht bieden, leefruimtes die heel verzorgd zijn afgewerkt, trendy keukens en washokken, rustgevende en serene kamers… kortom, woningen ontworpen om de bewoners plezier en comfort te garanderen.

Terras

Zon en leefruimte

De terrassen zijn een aangenaam verlengstuk van de woningen, en de appartementsterrassen zijn allemaal ontworpen zodat men een set buitenmeubilair kan plaatsen. De zuid gerichte ligging en de ruime aanpasbare ruimte dragen bij tot die leefkwaliteit die de projectontwikkelaars voor ogen hadden.

Woonkamer

Uiterst standingvol

De leefruimtes zijn ideaal gelegen om te genieten van de heerlijke zon, en het hele jaar door is er in de ruimtes ook uitzonderlijk veel licht. De leefruimtes zijn heel ruim en je kiest zelf de inrichting, van heel gedurfd tot heel klassiek.

Keuken

Functioneel design

De keukens van de appartementen en de huizen zijn net zo dynamisch als de woonkamer en zijn dan ook een intelligent verlengstuk. De weloverdachte keukens staan synoniem voor functioneel design (afwasmachine, afzuigkap, koelkast-diepvriescombinatie, inductieplaten, mengkranen …) en maken de woning nog eleganter dan ze al is.

Kamer

Ruim en sereen

De slaapkamers liggen aan de achterzijde van de woning, het is er rustig, er is minder rechtstreeks zonlicht, een ideale ligging dus ten opzichte van de leefruimtes. Heel wat afwerkingselementen zijn kenmerkend voor het hele gebouw, en hun ruime oppervlakte maakt dat je er probleemloos een enkel of dubbel bed in kan plaatsen, of desgevallend een kleerkast of een commode.